用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 求意見
go

求意見

啱啱聖瑪加利打嚟call second in,係12月19號,但係撞咗福建嘅second in,福建就第一輪都未in,唔知福建可唔可以改時間呢?如果唔可以改時間,去邊間面試好啲?萬分感激

KathyTung 發表於 20-12-11 16:58
啱啱聖瑪加利打嚟call second in,係12月19號,但係撞咗福建嘅second in,福建就第一輪都未in,唔知福建可 ...

福建  

elbar 發表於 20-12-11 18:32
福建
Why?

KathyTung 發表於 20-12-11 18:40
Why?

福建現時學界女子籃球九龍區 D1  

福建

福建好啱你要求呀,一於去馬

啱啱聖瑪加利打嚟call second in,係12月19號,但係撞咗福建嘅second in,福建就第一輪都未in,唔知福建可 ...

不如in完福建後,妳跟囡囡感覺如何再作決定

BHA 發表於 20-12-11 20:32
不如in完福建後,妳跟囡囡感覺如何再作決定
聽日in,不過阿女話去SMC in個感覺好好,啲老師感覺都好Nice,同埋學校都好靚

KathyTung 發表於 20-12-11 20:49
聽日in,不過阿女話去SMC in個感覺好好,啲老師感覺都好Nice,同埋學校都好靚

隨心而行 祝一切順利

KathyTung 發表於 20-12-11 20:49

我女都話SMC in佢嘅中文老師非常好

BHA 發表於 20-12-11 21:06
你哋係邊個中文老師?因為我囡話有兩個中文老師幫手in,我囡話個中文老師+Net teacher 好nice,其他佢話都好好,但嗰兩個最nice

BHA 發表於 20-12-11 21:06

一間直資想吸引小朋友讀,校長用對策略在面試日派出nice 老師吸客。

tpmon 發表於 20-12-11 22:29
一間直資想吸引小朋友讀,校長用對策略在面試日派出nice 老師吸客。
...

之前又無諗過學校要咁做添

睇返我女小學過去5屆又真係無師兄姐入SMC⋯⋯

KathyTung 發表於 20-12-11 21:34
你哋係邊個中文老師?因為我囡話有兩個中文老師幫手in,我囡話個中文老師+Net teacher 好nice,其他佢話都好 ...

我囡唔知邊個打邊個⋯⋯

BHA 發表於 20-12-12 00:36
之前又無諗過學校要咁做添

睇返我女小學過去5屆又真係無師兄姐入SMC⋯⋯

對邊緣人來說,這間也許不錯。如B2A學生入到更開心。

tpmon 發表於 20-12-12 00:45
對邊緣人來說,這間也許不錯。如B2A學生入到更開心。

就係煩惱二女上唔到b1,係大抽獎時KL1有邊D band 2校選擇⋯⋯

BHA 發表於 20-12-12 00:51
就係煩惱二女上唔到b1,係大抽獎時KL1有邊D band 2校選擇⋯⋯

如考直資、自行不成功,就要很努力考好呈3,博升返上Band 1 pool 大抽獎。

福建

tpmon 發表於 20-12-11 22:29
...

咁!老師是否交足功課,真心交定係假意敷衍多少都感覺到嘅!

反而對"小孩子"溫柔DD,學校想知嘅真實嘢可能會容易DD套到出來。

福建