用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

MCS [複製鏈接]

請問20分自行想揀MCS, 入到機會係咪好細?

知唔知今年20分有幾多人入到(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
   1    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

pe150329 發表於 20-11-28 13:20
請問20分自行想揀MCS, 入到機會係咪好細?

知唔知今年20分有幾多人入到(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoj ...
入面有今年最新資料

2021/22 年度小一自行分配取錄統計資料 (20-11-28 13:26 編輯)
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

miriam 發表於 20-11-28 13:27
入面有今年最新資料

2021/22 年度小一自行分配取錄統計資料 (20-11-28 13:26 編輯)

Thx!! 請問有無人知仁立20分大機會d定MCS?(emoji)因為聽其它家長講仁立廿分入到都係極少數

醒目開學勳章 王國長老

pe150329 發表於 20-11-28 14:19

Thx!! 請問有無人知仁立20分大機會d定MCS?(emoji)因為聽 ...
兩間都係要撞

兩間都係舊校, MCS 更加係, 兩間舊生都唔少, 以 25 分入既一定多, 之後先到 20, 剩底幾多學位........唔多囉

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回覆 pe150329 的帖子

以我所知,今年20分入MCS超過10人,我女女是其中一個20分入

ccjcc 發表於 20-11-29 00:09

以我所知,今年20分入MCS超過10人,我女女是其中一個20分入 ...

Wow!!!! 恭喜曬!!

回覆 ccjcc 的帖子

Congratulations!會唔會大家覺得20分MCS 好難好難中少人抽左?
定因為25分相對少左人所以多左位俾20分抽?

回覆 sinsinyip 的帖子

因我本身是target 私小,所以手拎20分都搏下去試抽,如最後咩都無就跌入大抽獎(net 34)
今年真係好多20分入到,所以我覺得出年就會更多20分嘅人去試

有人就係話今年地區一線反而仲難入過傳統名校,所以心思思諗梗博唔博MCS好

如有信心私小有offer,我覺得搏得過,不過今年的確大部分都玩得比較保守,20分中到真係喜出望外

‹ 上一主題|下一主題