用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 青衣康傑
go

青衣康傑 [複製鏈接]

請問有無青衣/青衣南康傑n 班 用家 俾下意見?!學校英文語景如何,需唔需要小朋友成日坐到好定? 謝謝
   0    0    0    0

每日都有外藉老師上英文堂,外藉老師也會帶遊戲。每天都有唱歌跳舞玩遊戲比小朋友郁動下。小朋友返學好開心,好鐘意返學。

請問海悅同美景 二間係唔係差唔多?今次報名 感覺佢地行政一般 有小小亂
疫情期間係唔係無托兒服務? 謝謝

課程就應該一樣。校舍當然冇得比啦。美景又大又靚仲有個戶外操場。

疫情冇托兒服務,在職媽媽好頭痕!

Wingning0409 發表於 20-11-20 18:16
課程就應該一樣。校舍當然冇得比啦。美景又大又靚仲有個戶外操場。

疫情冇托兒服務,在職媽媽好頭痕!
你小朋友讀邊間?我收到佢地海悅offer.

dindin984 發表於 20-11-20 21:15
你小朋友讀邊間?我收到佢地海悅offer.

我都收到海悅 N am offer

Summer1983 發表於 20-11-20 13:40
請問有無青衣/青衣南康傑n 班 用家 俾下意見?!學校英文語景如何,需唔需要小朋友成日坐到好定? 謝謝 ...

我地係pn用家, 英文語境我覺得幾好, 陪小朋友返適應週時,英文堂算生動,大多數小朋友都好投入,有參與,到而家zoom,普遍家長都覺得個英文老師幾好,小朋友都鍾意老師。我覺得又唔使話坐得好定,但適應週返學果陣,我見老師都會婉轉地叫小朋友坐返低,一陣先去拎玩具果啲,係友善既
‹ 上一主題|下一主題