用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 香港民生2021/2022 K1 offer
go

香港民生2021/2022 K1 offer

學校話8號之前會有消息。請問你地收到通知嗎?因為我當初郵寄申請表所以佢地都係會用翻郵寄方式通知我,應該會比網上申請嘅遲知。

你打左去學校問?因為之前網上話16/11

rorosan 發表於 20-11-6 20:37
你打左去學校問?因為之前網上話16/11

你係幾時interview架?我係31號面試的。封信寫8號前收到結果。老師當日都話呢個禮拜有消息

luzsdavis 發表於 20-11-6 22:30
你係幾時interview架?我係31號面試的。封信寫8號前收到結果。老師當日都話呢個禮拜有消息
...

你係香港區間民生?

Celia330 發表於 20-11-7 01:59

你係香港區間民生?

對,北角民生

已經收到email了,大家check下

請問有無當初郵寄報名家長已收到信?我今日未收到⋯打去問叫我等到星期三

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

醒目開學勳章 王國長老

版主通知

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。
再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回覆 miriam 的帖子

唔好意思