用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 YMCA TST K1全日班請問!
go

YMCA TST K1全日班請問! [複製鏈接]

請問K1幾多小朋友一班,幾位老師,有net?
有冇校車到荃灣荃景圍附近?
有冇用家試過小朋友K1翻全日?我小朋友今年係荃景joyful讀PN上午班,細B(10月),唔知k1全日得唔得,有d驚係學校睡覺、吃午餐⋯⋯

0    0    0    0

回覆 CloveH 的帖子

交表去YMCA TST時問過staff, 話K1會收五十幾個學生,分2班, 幾多位老師唔知,但呢間係國際學校,除了Wed Thu有中文堂(website有時間表),其餘全英語進行教學, 當然係English native speakers教

K1係無全日班架,k2開始先有

住荃灣,可以考慮埋YMCA Beacon,響長沙灣,較YMCA TST 近你屋企!

Kchingkmk 發表於 20-10-29 18:16
K1係無全日班架,k2開始先有

下年好似K1都有全日,剛剛收到offer入面有寫。你係k2用家?可唔可以分享下?(emoji)

ol_bb 發表於 20-10-29 19:42
住荃灣,可以考慮埋YMCA Beacon,響長沙灣,較YMCA TST 近你屋企!

揀ymca因為鍾意TST校區有泳池

CloveH 發表於 20-10-29 20:53
揀ymca因為鍾意TST校區有泳池

有泳池的確好吸引

CloveH 發表於 20-10-29 20:52
下年好似K1都有全日,剛剛收到offer入面有寫。你係k2用家?可唔可以分享下?(emoji)
...
我地都收到offer信,睇真d係寫extend program, 1點幾到4點幾,唔知包唔包食飯及午睡。因為官網係寫K2/3有全日,無寫k1有,而k1學費係$67830/半日,如k2/3 全日則是$119700

K1如果多人有興趣,佢先會開extended program, lunch另外俾,都係幾百蚊甘. 我chose左長沙灣,夠新
‹ 上一主題|下一主題