用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 小朋友 Christmas 會回港嗎?
樓主: waiyan2000
go

[英國] 小朋友 Christmas 會回港嗎?   [複製鏈接]

Chole 發表於 20-10-23 23:22
我quote 十一月$500一晚,十二月就$700.

咁我明了, 我係橫跨左幾日十一月, 跟著12 月

wloi 發表於 20-10-23 23:03
問左細女,佢話都係唔返,留宿舍溫書。佢話班國際生都無人返,因為返到自己國家要隔離,有d家在疫區,返英 ...

都唔去家姐到? 提佢備好糧食, 防疫用品。

wloi 發表於 20-10-24 11:06
佢會去家姐到住一陣。留校主要想用個library....我下個月會寄批口罩同其他英國買唔到佢用的日用品,之前預 ...

阿女好乖

wloi 發表於 20-10-24 17:18
回覆 hiddenhero 的帖子

佢主要唔想去酒店quarantine....雖然有6星期 term break, 佢返來都會早走返去倒時 ...

依家真系唯有等疫苗。 到時我仔都會打。

依家香港機場要做兩個測試, 一個係以前原有既。 另一個係rapid test, 呢兩個禮拜係trial, 兩個測試用來睇下rapid test 準確程度。 如果可以採用, 以後可能唔使係香港機場等咁耐。 希望大家仔女返黎時可以已經得。

katrinafu 發表於 20-11-1 14:32
是呀,看新聞是Rapid test 是迎接個泡沫呀  。

香港機場/ 亞博建立臨時檢測和化驗中心 其實應該一早要做 ...

以前唔想快就係唔想人返黎, 依家想快因為要人來......
‹ 上一主題|下一主題