用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 今朝有冇人in St. Paul boy ?
樓主: VENUSKWOK0724
go

今朝有冇人in St. Paul boy ? [複製鏈接]

kk1979 發表於 20-9-25 11:34
因為1小時內要拍兩條新片. 小朋友要記內容動作, 真係唔容易,

畫畫仲要畫完接住做埋內容介紹和佢地提示的 ...

現場in冇得NG, 起碼宜家家長可以教小朋友點答又可以NG重拍。

請問有冇人係英文語音指令呢?(中文題目)

KeekeeNg 發表於 20-9-25 14:27
現場in冇得NG, 起碼宜家家長可以教小朋友點答又可以NG重拍。
咁我情願現場IN. 起馬真係TEST到小朋友現場反應同埋唔使玩家長

Azzurro 發表於 20-9-25 08:28
請問收到電郵,得知題目,要一小時內上傳?

好多學校都要拍片段,為什麼 st paul 好像更緊張? ...

4題有兩題當日先知,一小時內拍完加上傳但TEST時UPLOAD一條片段....WIFI唔夠快....都要8-10分鐘.....
你計下其實仲邊有時間拍.....仲點敢錄好多次......諗起都心都跳埋
DB真係叫好....有一日

各位家長好,可以分享一下1小時內交片的問題內容嗎?
謝謝

Yeahly_ly 發表於 20-9-25 18:49
4題有兩題當日先知,一小時內拍完加上傳但TEST時UPLOAD一條片段....WIFI唔夠快....都要8-10分鐘.....
你計 ...

一小時內上傳最見到真章吧,spccps都係咁
‹ 上一主題|下一主題