用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 (更新)Urgent! Visa 預約信
go

[英國] (更新)Urgent! Visa 預約信

Urgent!!
請問在網上預約了後, 在VFS GLOBAL 列印預約信對嗎?  亞女現在在北角了, 佢地話印錯了....

請問係邊一份預約信?   係边度印返?  

================
更新

我哋真係印錯咗,好彩中心有人肯幫阿女,如果唔係就慘囉! 今日申請咗visa( 不是快證 ) 中心嘅人話大約18個工作天後會收到。 多謝以下留言嘅姊妹幫手

================

Login 後,有個位係類似 print receipt 的

回覆 lamwwjd 的帖子

我就係在這裡print 出, 北角d人話唔係.....

你應該收過一個e mail 連file 的。print 嗰個file

e mail subject : Your Visa Application Centre appointment

Siuchoi 發表於 20-9-16 11:06
Urgent!!
請問在網上預約了後, 在VFS GLOBAL 列印預約信對嗎?  亞女現在在北角了, 佢地話印錯了....

現在有print 服務哦
其實係一家四口子

醒目開學勳章

Siuchoi 發表於 20-9-16 11:24
回覆 lamwwjd 的帖子

我就係在這裡print 出, 北角d人話唔係.....

簽證中心無人肯答邊份才啱?

Siuchoi 發表於 20-9-16 11:06
Urgent!!

不用担心,中心可以代print, $7/張
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結