用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 網購
go

[英國] 網購 [複製鏈接]

想係amazon購買衣服/鞋給子女,怕不合身,需要退貨,請問手續怎樣?係咪一定要到郵局寄回?

有沒有買騎馬保護衣,帽,衣服及鞋的網店介紹?

你哋通常在那些網店買物品給子女?

謝謝!
   7    0    0    0

wong55 發表於 20-9-13 21:05
想係amazon購買衣服/鞋給子女,怕不合身,需要退貨,請問手續怎樣?係咪一定要到郵局寄回?

有沒有買騎馬 ...

叫你的子女上英國Deacthlon網站,直接訂騎馬裝備,如果定錯尺碼可以直接去英國門市取貨/換貨/送貨到學校也可以呢!我女兒在英國也是這樣訂呀!非常方便,價錢合理,用了三年呢!

Thanks

Amazon我幫我仔買過西裝,後來Size唔岩所以退貨退錢,其實非常方便,起你買果件貨下面會有退貨/換貨一欄,你click入去之後佢會問你想點退,可以自己去郵局交/去Pick up point交或等佢黎收,我上次退貨就系等佢上我仔學校收,佢會有2張送貨位址bar code果D資料,你自己列印出黎貼起包裝面交比學校接待處就得,一星期就已經退返錢啦。

醒目開學勳章

yuyueng 發表於 20-9-15 12:47
Amazon我幫我仔買過西裝,後來Size唔岩所以退貨退錢,其實非常方便,起你買果件貨下面會有退貨/換貨一欄, ...

請問上門收回退件會收手續費嗎?

3b 發表於 20-9-15 14:19
請問上門收回退件會收手續費嗎?

唔收,佢地有自己人黎收。

‹ 上一主題|下一主題