用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 UM service
go

[英國] UM service [複製鏈接]

孩子快14嵗唔想用UM了, 又怕他機場四圍盪,入Macro Polo Club有用嗎?初級會員一定可以比入lounge嗎?請給意見。謝謝
   0    0    0    0

spain 發表於 20-9-3 12:12
孩子快14嵗唔想用UM了, 又怕他機場四圍盪,入Macro Polo Club有用嗎?初級會員一定可以比入lounge嗎?請給 ...

14歲當然唔會再用UM啦

Marco Polo 初級會員唔可以入lounge, 就算係高級會員, 小朋友冇成人陪同, 自己一個都唔可以入

其實如果你送佢去機場check in, 一個鐘頭之前先入去安檢, 其實佢一入咗去就要去登機閘口啦, 落咗機之後就入境, 唔會有周圍蕩嘅問題

孩子快14嵗唔想用UM了, 又怕他機場四圍盪,入Macro Polo Club有用嗎?初級會員一定可以比入lounge嗎?請給 ...

Macro polo club 初級(綠咭)係入唔到lounge , 要silver 先可以

回覆 FennieMan 的帖子

唔該!

如果唔係第一次飛,佢自己又話可以handle到,可以UM嘅,如果你擔心咁,入lounge會仲擔心,掛住食嘢上網過左時間去閘口。
所以一定要自己控制時間觀念。我提孩子登機時間前十五分鐘起步離開lounge,轉機留意時差同埋有冇轉閘口。

‹ 上一主題|下一主題