用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 Deleted
樓主: mom06
go

Deleted [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

little_yolky 發表於 20-9-4 07:23
但係你個網名明顯係賣廣告喔同間公司名一樣既

不過都多謝你介紹
做乜唔舉報
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

mom06 發表於 20-9-4 08:10
我要呻下,咪就係因為我要兼職做補習老師 个位    ,跟進下進度 。因為英文科不嬲唔 ...
你就唔岩喇, 引人黎賣廣告
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

miriam 發表於 20-9-4 10:47
做乜唔舉報

我以為自己疑心大啫

醒目開學勳章 王國長老

little_yolky 發表於 20-9-4 10:49
我以為自己疑心大啫
照舉, 無問題架

妹妹頭 發表於 20-9-4 08:54
咁.... 老師都係一份職業, 佢都係一個僱員, 一個僱主係唔可以唔比僱員大肚, 我覺得大肚都係好一件好正常既 ...

不要誤會。以前小學校長,有位老師跟完5,6年級,之後生B,校長安排舒服小小的年級比佢跟。老師跟呈分試幾辛苦,佢都話校長細心,唔洗又跟5,6年級。

mom06 發表於 20-9-4 12:21
不要誤會。以前小學校長,有位老師跟完5,6年級,之後生B,校長安排舒服小小的年級比佢跟。老師跟呈分試幾 ...

呢間小學
我女小五嗰年,班主任七月生 B, 九月中返嚟繼續跟佢哋小六,嗰排要安排佢哋上直中事宜,壓力大到,情緒失控成日無理取鬧

YolandaTam 發表於 20-9-4 12:47
呢間小學  
我女小五嗰年,班主任七月生 B, 九月中返嚟繼續跟佢哋小六,嗰排要安排佢哋上直中事宜, ...

產後情緒容易上落好大,學生就受晒
教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!
‹ 上一主題|下一主題