用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 有無人9月初到Exeter 開學?
go

[英國] 有無人9月初到Exeter 開學? [複製鏈接]

有無人9月初到Exeter 開學?
   4    0    0    0

回覆樓主:

My daughter will. She will be doing Accounting & Finance Yr 1.

有,我女讀business

catforyou 發表於 20-8-19 11:01
My daughter will. She will be doing Accounting & Finance Yr 1.

hi, 請問你女女是否9月過了Exeter ? 現在那邊情況怎樣?全部用zoom上堂嗎?我仔仔都係讀account and finance, 但2021月先開學。距話想香港網上上堂

回覆樓主:

我女而家係exeter 佢online 同face to face 上堂一半一半,而家hall得好小人,佢個hall得30幾人,上堂時得10個8個人...其實算安全.

學校範圍要帶口罩,上堂入課室要自己抹檯抹凳。會有人巡廚房,太人係廚房食野,會比人趕,但室外冇人管,所以佢地會係室外食. 暫時我其實覺得冇乜嘢!

係街,一入室內要帶口罩,唔帶會比人拒絕入內,室外就冇人帶喇,不過佢地個town仔其實好小人,所以都空全既!

亞仔大部份online,上星期有一堂f2f但佢唔敢返,因為Block S Caldwell house同另一座爆左,朋友個女中左,因為對面幾個鬼妹成日去玩,中左仲好似無野咁,大家困住係dom結果中埋,慘
‹ 上一主題|下一主題