用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 請問有自行或直資中學通知家長有offer
go

請問有自行或直資中學通知家長有offer

是否都是用2開頭的固定電話打給家長呢?
Miss了一個5開頭的電話,打過去 總是話  無法接通,有點擔心。
謝謝!

5開頭應該是手提號碼,學校唔會用手提打出的

duoduoding 發表於 20-4-15 15:04
Miss了一個5開頭的電話,打 ...

你可上網check下個電話,會check到係咪垃圾電話。

醒目開學勳章 王國長老

duoduoding 發表於 20-4-15 15:04
Miss了一個5開頭的電話,打 ...
自行正取生通知已完結, 備取生不會獲得知
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

基督教崇真 同 瑪利諾神父教會學校
選那間好?

miriam 發表於 20-4-15 19:03
自行正取生通知已完結, 備取生不會獲得知

樓主講緊直資學校,唔係津校。

醒目開學勳章 王國長老

jy0022 發表於 20-4-15 19:11
樓主講緊直資學校,唔係津校。
佢問係自行同直資丫, 所以我先講自行已經通知完

Miss了一個5開頭的電話,打過去 總是話  無法接通,有點擔心。
謝謝!
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

miriam 發表於 20-4-15 19:19
佢問係自行同直資丫, 所以我先講自行已經通知完

多謝版主

sumchanma 發表於 20-4-15 18:02
5開頭應該是手提號碼,學校唔會用手提打出的
我都是這麼想,謝謝

打俾我個間係用手提電話, 9 字頭。

ggbwong 發表於 20-4-16 14:05
打俾我個間係用手提電話, 9 字頭。
請問是否方便透露是哪一間?謝謝!