用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 大家抽飛有冇遇到問題
go

大家抽飛有冇遇到問題 [複製鏈接]

大家有冇遇到抽飛時,學校唔退家長承諾書,只係退小六資料表
(我其實係一月份抽飛直資轉直資,學校話家長承諾書係學校文件,唔退,我要求係承諾書上橫咗斜缐同寫上取消兩字,簽咗退學位文件,只攞走小六資料表)咁樣仲有冇問題??
   0    0    0    0

2月抽飛去另一直資,學校有比返承諾書我

醒目開學勳章 王國長老

CM.MUN 發表於 20-4-14 18:40
大家有冇遇到抽飛時,學校唔退家長承諾書,只係退小六資料表
(我其實係一月份抽飛直資轉直資,學校話家長 ...
唔止你遇到呢個問題, 有其他會員都係一樣, 最重要係拎返小六學生資料表正本

擔心既, 4 May 2020 後打電話去學位分配組度問

教育局學位分配組
地址:九龍觀塘偉業街223號宏利金融中心2樓2室
電話:2832 7740, 2832 7700
辦公時間:星期一至五上午8時30分至下午1時及下午2時至6時

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題