用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 代朋友問
go

代朋友問 [複製鏈接]

想問問, 今日放榜, 會唔會自一同自二都收, 因為今早朋友收到自二學校話收左, 唔知仲會唔會收自一電話?
有冇JM 收到自一同自二2間中學既電話?

0    0    0    0

妹妹頭 發表於 20-4-7 13:27
想問問, 今日放榜, 會唔會自一同自二都收, 因為今早朋友收到自二學校話收左, 唔知仲會唔會收自一電話?
有冇 ...

我朋友自一二也收到電話

妹妹頭    發表於 20-4-7 13:46

會呀,我都係兩間都會收到電話

醒目開學勳章 王國長老

有冇 ...
有兩位會員報料, 自一同自二都收左

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

有冇 ...

我認識嘅一些jm有收到自1和自2取錄電話。

妹妹頭    發表於 20-4-7 13:48

有冇 ...
我收到自一自二電話

妹妹頭    發表於 20-4-7 13:51

醒目開學勳章 王國長老

有料幫手報

2018/20 自行選校結果小統計
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回覆樓主:

係咪學校只會上午打電話㗎?

miriam 發表於 20-4-7 13:49
有料幫手報

2018/20 自行選校結果小統計

已經WhatsApp咗jm上嚟分享報料

我都收到自一、二電話

小B, 你要乖乖咁喺媽咪肚裡面, 我地就快可以一齊睇奧運喇

catcat1027 發表於 20-4-7 14:02
係咪學校只會上午打電話㗎?

一般而言,一個早上應該打晒。

回覆樓主:

今朝收到一間,下午又收到另一間

妹妹頭    發表於 20-4-7 15:40

醒目開學勳章 王國長老

YmOra 發表於 20-4-7 14:06
已經WhatsApp咗jm上嚟分享報料
多謝晒

今年第一年, 仲要係無面試之下以成績收生, 好有參考價值

miriam 發表於 20-4-7 14:38
多謝晒

今年第一年, 仲要係無面試之下以成績收生, 好有參考價值

絕對應同呀!得來的自行放榜數據可以知道好多嘢!實在鼓勵jm們湧躍分享。

醒目開學勳章 王國長老

YmOra 發表於 20-4-7 16:12
絕對應同呀!得來的自行放榜數據可以知道好多嘢!實在鼓勵jm們湧躍分享。
...
係 EK 多年..........今日既分享情況已經同以前唔同, 以前一放榜個個都湧住報料.............依家索料既多, 報料既少

miriam 發表於 20-4-7 16:17
係 EK 多年..........今日既分享情況已經同以前唔同, 以前一放榜個個都湧住報料.............依家索料既多, ...

miriam 發表於 20-4-7 16:17
係 EK 多年..........今日既分享情況已經同以前唔同, 以前一放榜個個都湧住報料.............依家索料既多, ...

我係喜歡舊EK時代嘅好氣氛,大家無分彼此互相尊重互相幫助,用心DD爬下舊文係唔難體會到嗰時啲有用資訊係幾咁多,最堅嘅料都願意與人分享,e+唔同晒囉!!實不相瞞,頭先有jm回我話唔想响EK分享,由於佢哋以前增响EK有過唔開心嘅經歷,好耐無登入EK了,如你講的只上嚟睇資料不分享,真係"只看不回"。不過,我班jm群中不是個個係咁!我有努力鼓勵她們多多分享,做福人群。

醒目開學勳章 王國長老

YmOra 發表於 20-4-7 16:30
我係喜歡舊EK時代嘅好氣氛,大家無分彼此互相尊重互相幫助,用心DD爬下舊文係唔難體會到嗰時啲有用資 ...
佢地唔介意既可以唔開現就讀學校, 只提供其他資料都好, 起碼其他人都再個預算心儀中學會考慮既野

YmOra    發表於 20-4-7 16:38

miriam 發表於 20-4-7 16:36
佢地唔介意既可以唔開現就讀學校, 只提供其他資料都好, 起碼其他人都再個預算心儀中學會考慮既野
...

我會再努力的。

醒目開學勳章 王國長老

YmOra 發表於 20-4-7 16:39
我會再努力的。
有面試有得表現到學生強或弱既一面, 無面試以成績或專長睇既野又唔同左, 真係好想幫到來年既家長

‹ 上一主題|下一主題