用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 全級134人考到44名入唔入到順利天主教or蒙民偉 ...
go

全級134人考到44名入唔入到順利天主教or蒙民偉 [複製鏈接]

全級134人考到44名入唔入到順利天主教or蒙民偉,(仔仔讀緊九龍灣聖若翰天主教小學),推唔推薦去觀馬面試?,入順利天主教or蒙民偉嘅機會大唔大?
   0    0    0    0

小學鴨 發表於 20-4-6 16:38
全級134人考到44名入唔入到順利天主教or蒙民偉,(仔仔讀緊九龍灣聖若翰天主教小學),推唔推薦去觀馬面試 ...

試下觀塘官立

回覆 mini5765 的帖子

觀塘官立會唔會太難考?好過蒙民偉?

小學鴨 發表於 20-4-6 16:49

觀塘官立會唔會太難考?好過蒙民偉?

一定容易過考順天先 順天好熱門 爭崩頭 反觀觀塘官立比較冷門 亦系band1生次選 另外觀官同蒙民偉一樣系一尾 應該差唔多

好嘅,唔該!!!!感激!!!!

小學鴨 發表於 20-4-6 16:38
全級134人考到44名入唔入到順利天主教or蒙民偉,(仔仔讀緊九龍灣聖若翰天主教小學),推唔推薦去觀馬面試 ...
點解唔問下學校自己囝囝banding,如果band 1 組別,就算你揀邊一間都係睇抽獎number前後,與難唔難入無關

回覆 lokyin2008 的帖子

係,最緊要晤好估錯band
‹ 上一主題|下一主題