用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 smart native online 英文
go

smart native online 英文 [複製鏈接]

我小朋友現3歲4個月,見日日係屋企冇所事事,而家尼個環境又唔想返出面啲playgroud,請問大家有冇join過一間叫smart native online學英文呢? 或有冇其他介紹呢?
   1    0    0    1

回覆 Eggwong88 的帖子

我仔同你一樣大 , 開頭都好無聊,但而家佢學校出左好多野,好鬼忙,又live lesson , 又要睇片,online HW , 實物功課,1 on 1 video call , 比曬成個月學習進度表,係屋企要跟住schedule 教中英數普通話,仲有閲讀報告要做,好忙

回覆 shlinder 的帖子

I want to know too , she's just nothing to do at home

回覆樓主

我個女也是3歲,現在也給他上伴魚網上課,沒有得上學在家很悶呢

我都想知有冇人join咗Smart Native好唔好?

Eggwong88 發表於 20-3-6 03:24
我小朋友現3歲4個月,見日日係屋企冇所事事,而家尼個環境又唔想返出面啲playgroud,請問大家有冇join過一 ...

我小朋友4歲上緊英文online
每日30分鐘
個老師好nice好生動
互動玩遊戲,唱歌,上得都幾開心
幾驚佢上上下走佬

不過搵緊中文有無咁好既課程呢⋯⋯

回覆 allenho3 的帖子

請問邊間同幾錢呀?係一對一嗎?thanks

Jellybeauty 發表於 20-8-12 17:59
回覆 allenho3 的帖子

請問邊間同幾錢呀?係一對一嗎?thanks

1對1
大約$150 一堂

不過佢地都細,我覺得最緊要係家長都要一齊陪上堂
上完同佢玩既時候,重溫返教過既字同句子,愉快學習

幾個月無得依賴學校去教,我地家長真係要多用心去教
都唔想9月開學會點

Eggwong88 發表於 20-3-6 03:24
我小朋友現3歲4個月,見日日係屋企冇所事事,而家尼個環境又唔想返出面啲playgroud,請問大家有冇join過一 ...

一d都唔professional,我已投訴過師資質素,連簡單英文字教錯不特只,有一個老師我仲懷疑佢係剛飲完洒就教,眼神一d唔集中兼唔似有現職教學經驗!
‹ 上一主題|下一主題