用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 監護人公司
樓主: fafapoodle
go

[英國] 監護人公司 [複製鏈接]

jontop 發表於 20-2-15 14:10
我小朋友上年9月是用 James Lxx, 服務完全唔得, 只識收費, 沒有服務.
於是第二個學期已經立即轉了監謢人公 ...

可否pm你轉了邊間?

我小朋友舊年開始o係英國讀Year 9,開頭都有人介紹Belgravia同James Lee,但我個女間學校指明唔可以用無Aegis 既guardian。
我問左學校有咩guardian介紹,學校話佢地唔可以直接介紹,但係一定要有Aegis,話咁樣先受英國法律監管同小朋友安全d。

我比咁多錢個女去讀書,guardian當然安全最緊要
而且Belgravia到今日都未係Aegis個list度

jontop 發表於 20-2-15 14:10
我小朋友上年9月是用 James Lxx, 服務完全唔得, 只識收費, 沒有服務.
於是第二個學期已經立即轉了監謢人公 ...

請問轉咗邊間?

如果間公司網頁上冇寫AEGIS, 咁我都不會考慮。

https://aegisuk.net/organisations/?college=Guardianship

呢度可以睇邊間guardian有aegis,我三個小朋友都係揀有aegis既guardian,對仔女有多d保障,安心d。

回覆 rainbowwall 的帖子

Please check PM

回覆 Helenfun 的帖子

回覆 aaccmum 的帖子

負責我個女女個人好差, 成日查問野但又無同學校跟進, 而家佢話咩放假, 之後無晒人跟我女既野呀.黎緊我都打算轉公司.

jontop 發表於 20-2-21 21:22
回覆 rainbowwall 的帖子

Please PM your guardian info to me.  Many thanks.
‹ 上一主題|下一主題