用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 選科選校 請問SCAD (The Savannah College of Art and Design)
go

請問SCAD (The Savannah College of Art and Design) [複製鏈接]

我女兒對香港有分校有興趣,不知這校好不好呢?請指教!
   0    0    0    0

醒目開學勳章

回覆 vincat 的帖子

都OK。不過好多人接受唔到個學費,幾十萬一年。

回覆 vincat 的帖子

薩凡納藝術大學撤出香港

https://std.stheadline.com/daily/article/detail/2170458/%E6%97%A5%E5%A0%B1-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E8%96%A9%E5%87%A1%E7%B4%8D%E8%97%9D%E8%A1%93%E5%A4%A7%E5%AD%B8%E6%92%A4%E5%87%BA%E9%A6%99%E6%B8%AF

回覆樓主:

收工了

醒目開學勳章 王國長老

頭先同朋友食飯,佢親戚讀緊,唔知點算!去美國太貴,本地都唔知轉唔轉到u (轉到又要唸credit transfer ,唔通由頭讀起咩)

回覆 tavia_yy 的帖子

我個女好失望, 好彩佢今年先year 10, 仲有時間再諗

回覆 Charlotte_mom 的帖子

你朋友都幾煩, 去美國真係有d貴.........
‹ 上一主題|下一主題