用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 王錦輝中小學interview
樓主: kathy0904
go

王錦輝中小學interview [複製鏈接]

我仔仔都收到offer,之前校網寫1000人申請收35個,這裡已經有幾個了

囡囡都有offer, 請問有offer既收到信未?密密check信箱都未有信

回覆 cma02563 的帖子

你知道WKF係咩B1B啊?2019年畢業生百幾人啊?打電話問學校,但係唔肯講具體數字。你知道三大入學率幾多嗎?校網講48個入三大。超一半人入QS100內大學,唔知具體是幾多人?入讀學士學生率唔知系唔系61%,我睇校網公開試描述計,唔知啱唔啱

回覆 菲比B 的帖子

我收到註冊資料了。你知道WKF2019年三大率系幾多啊?

回覆 epseps 的帖子

你知道WKF系唔系B1B啊?

回覆 harrybb2008 的帖子

請問你知道WKF具體banding嗎?

donnywin 發表於 20-3-17 21:48
回覆 菲比B 的帖子

我收到註冊資料了。你知道WKF2019年三大率系幾多啊?

請問今日收到信嗎?請問註冊日期幾多號?我都唔清楚WKF 屬於band幾。

回覆 艾艾 的帖子

阿女系band1生,deadline系3.28,會註冊留位先

回覆 菲比B 的帖子

今日收到信,deadline系3.28,3.19前可以電郵回覆是否去註冊。你知道WKF係咩B1B啊?2019年畢業生百幾人啊?打電話問學校,但係唔肯講具體數字。你知道三大入學率幾多嗎?校網講48個入三大。超一半人入QS100內大學,唔知具體是幾多人?入讀學士學生率唔知系唔系61%,我睇校網公開試描述計,唔知啱唔啱,尼點知唔知啊?我想再了解多D,你小朋友系B1B生嗎?

回覆 donnywin 的帖子

我一直都收唔到信,日日打去confirm,最後佢send email文件給我們.

epseps 發表於 20-3-20 11:38
回覆 donnywin 的帖子

我一直都收唔到信,日日打去confirm,最後佢send email文件給我們. ...

我都係,收唔到信, 佢地出番電郵
‹ 上一主題|下一主題