用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 已訂了明報的升小選校全攻略幾時可換? ...
樓主: 安妮
go

已訂了明報的升小選校全攻略幾時可換? [複製鏈接]

Re: 已訂了明報的升小選校全攻略幾時可換?

新界區-荃灣地鐵站 TSW 13 號舖 (近B出口)
之前web site 無法顯示,我只道這一間.[quote]
brother 寫道:
請問有冇換領站 list / 之前明報訂購個 web site ?
thanks

http://marketing.mingpao.com/06-07primary/

唔該有冇中環 7-11 有得換? 那舖位?

patee 寫道:
新界區-荃灣地鐵站 TSW 13 號舖 (近B出口)
之前web site 無法顯示,我只道這一間.[quote]
brother 寫道:
請問有冇換領站 list / 之前明報訂購個 web site ?
thanks

http://marketing.mingpao.com/06-07primary/
崇真幼稚園新聞組(歡迎各崇真幼稚園學生家長及其他人士加入,交流、討論及分享資料) 透過 NNTP 來瀏覽這個新聞組的網址是: news://my.newsgroup.com.hk/welcome.ttk 透過網頁來瀏覽這個新聞組及用來刪除文章的網址是: http://my.newsgroup.com.hk/?newsgroup=welcome.ttk

我到而家仲未收到呀.    , 頭先打去問, 覆我話要問下同事後才答我.   

由經濟日報出版的"小豆釘"有既資料與明報這本有些不同, 若果家長係對於整個小一入學機制和選校策略不太familiar的話, "小豆釘"是較好的選擇. 但若果家長已對小一入學機制較熟識的話, 明報那本的學校統計資料便比較詳細.
個人認為兩本都可買來參考, 當然, 有大部分資料若果你有心找的話, 也可在網上找到, 不過就要花頗多時間, 而且要on-screen睇或者print出來, 都幾麻煩...
咁明報個本又唔貴, "小豆釘"就唔記得幾$, 所以我兩本都買左.

我收到信,可惜他們弄錯了取書地點,要我打去投訴
讀書只係人生一部份,
孩子有良好心理質數, 才可勇往直前。

CSW,
小豆丁可以係邊度訂?
CSW 寫道:
由經濟日報出版的"小豆釘"有既資料與明報這本有些不同, 若果家長係對於整個小一入學機制和選校策略不太familiar的話, "小豆釘"是較好的選擇. 但若果家長已對小一入學機制較熟識的話, 明報那本的學校統計資料便比較詳細.
個人認為兩本都可買來參考, 當然, 有大部分資料若果你有心找的話, 也可在網上找到, 不過就要花頗多時間, 而且要on-screen睇或者print出來, 都幾麻煩...
咁明報個本又唔貴, "小豆釘"就唔記得幾$, 所以我兩本都買左.

csw,
請問經濟日報出版的"小豆釘"是幾時出版的?
會否是去年那本"豆丁大晒"?

Sorry, "小豆釘"即係"豆丁大晒".
我寫寫吓搞錯左...不過我唔知係邊度有得買
或者試下問經濟日報出版社...

hi brother,
有架,
換購《06/07升小選校全攻略》指定 店舖地點

中環 中環地鐵站 CEN W9 號舖
(近B出口)

尖沙咀 尖沙咀地鐵站 TST2 號舖
(閘外,近C出口)

荃灣 荃灣地鐵站 TSW 13 號舖
(近B出口)

銅鑼灣 銅鑼灣地鐵站E11號舖   
  觀塘地鐵站 KWT15 號舖   
沙田火車站大堂
(閘外)  
太古地鐵站 15 號舖
(閘外)    九龍塘  九廣東鐵九龍塘站
非繳費區 13 號舖

我仲未收到         
該用戶已被刪除

佢地13號已全部寄出換領信,會員18-20號可先換領,我今日攞到書啦!!

王國長老

我睇完lu, 但比想像中有0的失望, 因為很多資料都已可上網找到, 不過, 若果無時間上網查, 這本都係一本好既參考       
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

請問除了2595 3188, 還有沒有其他電話可查詢?
我由上星期三至今, 不斷嘗試, 仍然沒人聽
我已不再等, 自行買了, 現在要明報退款呀!
‹ 上一主題|下一主題