用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 已訂了明報的升小選校全攻略幾時可換? ...
樓主: 安妮
go

已訂了明報的升小選校全攻略幾時可換? [複製鏈接]

Re: 已訂了明報的升小選校全攻略幾時可換?

我收到啦!

Got it

尚未收到,會不會寄失,好心急,有沒有人還未收到呀?     

我都係未收到呀     

我都已經收到喇! 不如你打去 2595-3188 問下la!
simoomhot 寫道:
我都係未收到呀     
Thanks
Mo-ma

舊年經濟日報既"豆丁大晒"好好, 但今年好似仲未聽見會出有無人知道幾時會(或根本吾會)出呢?

kooku2004 寫道:
除左訂之外, 有冇得嚮外邊買呢? 荷花外仲有邊本書值得買黎參考呀!
Thanks
Mo-ma

i have not received the redemption letter, tomorrow i will call the mingpo hotline

今日仍未收到   

830mama 寫道:
我都仲未收到, 希望明日有啦!  :cry:

會唔會用e-mail send左confirmation比你呀? 我老公話係收到e-mail wor! 我都收唔到信

830mama 寫道:
今日仍未收到   

[quote]
830mama 寫道:
我都仲未收到, 希望明日有啦!  :cry:
[/quote]

I have tried to phone to 經濟日報 to check the schedule of publishing of "豆丁大晒" but they replied that they did not have any planning for this in this year.....

我朋友都打過去經濟日報,佢地都係咁答.所以我諗佢地今年唔會出啦.好彩去年我都有換到.唯有用返去年那本.

Thanks for your update 991129!

991129 寫道:
I have tried to phone to 經濟日報 to check the schedule of publishing of "豆丁大晒" but they replied that they did not have any planning for this in this year.....
Thanks
Mo-ma

mo-ma,

打左幾次去...長響無人聽...
我22/7在網上訂的, 也未收到信...唔知拿著網上交易的print-out去換是否可行?
mo-ma 寫道:
我都已經收到喇! 不如你打去 2595-3188 問下la![quote]
simoomhot 寫道:
我都係未收到呀     
[/quote]

淑筠媽咪,

經濟日報今年既主打出版係「則王」,所以係本「置業家居」內已沒有「豆釘大哂」呢個topic好耐啦...反而明報方面既學校訪問可能都做得唔錯, 不過未睇過本真書, 唔知係點, 只係間中上佢個教育網時看到一些不錯的文章。
:

終於打通電話,因最後一批於本週初才寄出,因此過一、兩天後沒收到通知才打電話去追問。

TszHin媽咪 ,

我 check 過今日既 email and 信箱都無呀, 要再睇多一兩日收唔收到啦.    

[quote]
TszHin媽咪 寫道:
會唔會用e-mail send左confirmation比你呀? 我老公話係收到e-mail wor! 我都收唔到信

我今日換左明報的升小選校全攻略 la   

我仲未收到通知可以取.

好心急, 仍未收到信, 電信箱無消息, 25953188無人接聽呀
激死人

830mama,

我地昨日打左去問啦! 個個e-mail confirmation係無用gar, 仲收晒我地$$$tim, 而家我地都等緊封信, 今日人地開始換我都未收到!!! :evil:

830mama 寫道:
TszHin媽咪 ,

我 check 過今日既 email and 信箱都無呀, 要再睇多一兩日收唔收到啦.    

[quote]
TszHin媽咪 寫道:
‹ 上一主題|下一主題