用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 邊間好?
go

邊間好? [複製鏈接]

agent A,公司規模大,全冇收費,但跟進的代理人比較後生,感覺經驗好似少啲。 公司office比較遠,有咩事都要過海搵佢,但子女比較忙,要上agent office會比較無咁方便

agent B,公司規模中size,但是搞有收費,代理人比較有經驗,office 幾近。

0    0    0    0

cocopig 發表於 20-1-1 17:01
agent A,公司規模大,全冇收費,但跟進的代理人比較後生,感覺經驗好似少啲。 公司office比較遠,有咩事 ...

貨比三家,建議不妨搵多一兩間問吓!

cocopig 發表於 20-1-1 17:01
agent A,公司規模大,全冇收費,但跟進的代理人比較後生,感覺經驗好似少啲。 公司office比較遠,有咩事 ...
Agent遠近唔會係我concern,最緊要幫到手!
我搵嘅agent只有一間近(但係完全唔掂!浪費時間!),其他全部要過海。

揾多個agent比較下,EK家長成日都話:貨比三家,好重要!

回覆 tsung 的帖子

thanks for reply,

其實我大約都去了4、5間,已經揀淨兩間。

呢兩間我都有問過佢哋幾次嘢,現在唔知點推其中一間好

如果兩間都唔收commission
不如兩間都試下

回覆樓主:

有人會用唔同agent報唔同學校

cocopig 發表於 20-1-2 18:34
回覆 tsung 的帖子

不用客氣
我之前都喺搵咗三間agent,比較之下最後決定搵其中一間幫手,我冇再向其他兩間再查詢,其中一間亦冇再聯絡我,另一間agent都有再搵我,我便直接同講佢已經搵咗另一間agent了

admiral1008    發表於 20-1-5 20:24
‹ 上一主題|下一主題