用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 英國升學agent for LSE, UCL
go

英國升學agent for LSE, UCL [複製鏈接]

請問在香港的英國升學agent有沒有一些是比較有經驗幫人報到 LSE, UCL等學校的呢?謝謝大家

3    0    0    0

成績達標即可.

回覆樓主:

這兩間会否經agent 收生?

回覆 szelamba 的帖子

G5 (oxbridge, Imperial, UCL, LSE) 唔覺經 agent 收生。如真的須要協助,可以搵 consultant 如 Arch, edge ,不過收費頗貴,也不保證必入

冇,除非天價
你寫嗰兩間我都有offer,自己開個UCAS報就得,寫文除咗天價agent,最好睇吓有冇朋友讀緊/畢業,叫佢地睇下你篇文

UCL普通科自己寫都ok,LSE就難啲

餐肉香腸,時菜夾麵
吉烈豬扒,唔易肚餓
3239,0246
我哋真係好______中意香港

自己經UCAS報可以了,唔需要找agent的.....

自己報都得,唔難,但寫就需要花心思。是讀經濟或精算嗎? 或這找Invictus (https://www.invictus-education.com/),佢地有導師可幫忙改,好似有導師本身讀LSE同UCL的.

回覆 szelamba 的帖子

hello. please check PM!

szelamba 發表於 19-12-3 22:21
請問在香港的英國升學agent有沒有一些是比較有經驗幫人報到 LSE, UCL等學校的呢?謝謝大家

...
Hello. Please check PM!

自己経UCAS報就得。我小朋友都係自己報,都有conditional offer。
Agent / consultant 最多幫你執好份Personal Statement
‹ 上一主題|下一主題