用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問沙田joyful 考小學成績
go

請問沙田joyful 考小學成績 [複製鏈接]

因為2016年先開始有畢業生,而且學校網站係add up使所有Joyful, 無反映到沙田嘅result,所以想問下有無用家知道. Thanks.
   0    0    0    0

回覆樓主:

之前係joyful讀n及k1, 現在轉左校, joyful每年都會send email話俾家長知考小成績, 每年都有人入出名既直資, 私小, 好似英華, 王錦輝等等, 國際學校都有人考得入,上年最多人入到係德萃小學,

RaindyCheuk 發表於 19-11-2 08:33
之前係joyful讀n及k1, 現在轉左校, joyful每年都會send email話俾家長知考小成績, 每年都有人入出名既直 ...

請問點解你會轉校?有更好的收左?

之前係joyful讀n及k1, 現在轉左校, joyful每年都會send email話俾家長知考小成績, 每年都有人入出名既直 ...

點解轉校?

回覆樓主:

大仔超細仔, 12月出生, 小手肌發展評估左delay左1 年, 所以想佢repeat多1年k1, 訓練好小肌肉先升k2, 所以轉左去學卷校, joyful我都好滿意, 黎緊弟弟都報左joyful n班

醒目開學勳章

回覆樓主:

返得開心,有陪讀考小學唔難

回覆 LedTV 的帖子

請問小朋友係咪joyful畢業? thx

德萃呢間私校。。
唔算係大家想考既直私掛?

回覆樓主:

因為我還未去研究小學,只根據佢send 俾我既email 講出最多人考到邊間,  joyful語境好, 讀得開心, 係我對佢評價, 希望大家揾到合適自己小朋友既幼稚園
‹ 上一主題|下一主題