用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 IS?WKF?Ti-I?。。。。?
go

IS?WKF?Ti-I?。。。。? [複製鏈接]

DEL

0    0    0    0

回覆樓主:

揾外面專科進修會吾會更好?
Ti 幾好! Art students 日日畫的。
[img align=left]http://i46.photobucket.com/albums/f119/virgokaren/virgokaren_02.gif[/img]

virgokaren 發表於 19-10-6 20:53
其實我囡囡已經有自己網上跟啲外國出名嘅ARTIST學畫畫我只係想响學校入面,都有ART呢一方面強啲幫吓佢!
搵外面専科,好多都FOR成人,佢太YOUNG!有啲係FOR 小朋友,但佢又唔啱心水!

OLAF1023 發表於 19-10-6 22:35
其實我囡囡已經有自己網上跟啲外國出名嘅ARTIST學畫畫我只係想响學校入面,都有ART呢一方面強啲幫吓佢!
搵 ...

咁體藝應該係香港最專注  visual arts 的中學吧!
其他中學邊有得日日畫!
[img align=left]http://i46.photobucket.com/albums/f119/virgokaren/virgokaren_02.gif[/img]

virgokaren 發表於 19-10-12 19:28
咁體藝應該係香港最專注  visual arts 的中學吧!
其他中學邊有得日日畫!
言則體藝還比國際學校更優勝?又有家長响我推介林大輝,但又同我講話WKF VA好出名!
唉!又亂又煩!

醒目開學勳章 王國長老

OLAF1023 發表於 19-10-14 22:27
言則體藝還比國際學校更優勝?又有家長响我推介林大輝,但又同我講話WKF VA好出名!
唉!又亂又煩!:unknow ...
體藝初中 VA Major 每 cycle 7 堂, 高中副修 VA 每 cycle 8 堂

Visual Arts (Junior Form VA Major)

我囡係 PE Major, 其餘答你唔到

仲有體藝極少收插班生

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

OLAF1023 發表於 19-10-14 22:27
唉!又亂又煩!:unknow ...
Senior Form VA 跟教局科程指引

體藝校網入面有好多相關既資料, 我一定唔明, 事關我囡係 PE Major

Jockey Club Ti-I College Visual Arts

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

virgokaren 發表於 19-10-6 20:53

VA 生唔係日日都要畫畫

體藝初中 VA Major 每 cycle 7 堂, 高中副修 VA 每 cycle 8 堂, 會有連堂, 即同日兩堂或三堂連續咁上.

回覆 miriam 的帖子

THANKS
‹ 上一主題|下一主題