用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 播道出面試結果
樓主: TYSC
go

播道出面試結果   [複製鏈接]

回覆 Borhai 的帖子

幾時in?

回覆 vinevinebaby 的帖子

區內

回覆 hongkwokkwok 的帖子

聽日in

unconditionaluv 發表於 20-6-5 17:37
有冇人今個星期收到offer? 原本waiting 的有收到call 嗎?有冇有兄弟姊妹既in 完有offer?
...

想問如果調返轉小朋友小學收到Offer會唔會幫到家姐或者兄長入播道書院?
謙謙已在9月15號出世喇!2.6kg 全人乳 一個月 3.88kg 二個月 5.95kg 三個月 7.33kg 五個月 8.35kg 六個月 9.21kg 七個月 9.42kg 八個月 9.51kg

tkfungkenken 發表於 20-6-6 14:39
張音樂椅係咪又停咗?😩

播道小一新生名單已出
5班 各32人 共160人
第1輪150人 + 第2輪10人 = 160人

http://www.evangel.edu.hk/ecube/index.php/admission/admission-primary-school/6650-2020-2021-p1-admission-information-2020-202

jasminemei 發表於 20-6-19 00:27
想問如果調返轉小朋友小學收到Offer會唔會幫到家姐或者兄長入播道書院?
...

以前會收,今年唔會啦,我仔都唔收。

Owencheung 發表於 19-10-6 07:16
真的?以我考咗兩年直私聽身邊囝囝的同學情況(disclaimer : 我只試過hold >1私校+IB offer ,未試過hold  ...

想問下你細仔同學仔3rd in 即收,係唔係本身都係學術強,自信?
‹ 上一主題|下一主題