用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 LH又開新分校
go

LH又開新分校 [複製鏈接]

LH 又開新分校 大家點睇?會唔會開得太多 質素好難保証,雖然課程統一,但新分校升小成績好似都係差點 不及青衣凱帆。
   0    0    0    0

Jkjk999 發表於 19-9-19 08:50
LH 又開新分校 大家點睇?會唔會開得太多 質素好難保証,雖然課程統一,但新分校升小成績好似都係差點 不及 ...
出生率低左都可以咁短時間開咁多分校,幼兒教育呢盤生意真係超出想像

Btw,加埋呢間分校,佢收生人數係咪會多過st cat / kv?

Jkjk999 發表於 19-9-19 08:50
LH 又開新分校 大家點睇?會唔會開得太多 質素好難保証,雖然課程統一,但新分校升小成績好似都係差點 不及 ...

我又覺得,青衣同凱帆始終有返咁多年,一定係發展得最成熟同升小數據最豐富的,所以拎佢地同新校比又好似難比較。

Anyway, 佢咁多分校,大家也就依據返自己喜好去報考

新校課程一樣,因校長和老師都想做好間學校,都算有心教育小朋友。我見孩子入讀後每天也很開心,說話內容豐富了。總之小朋友學到野,鍾意上學又開心最重要。

回覆 Jkjk999 的帖子

其實想問如果想小朋友行國際路係唔係唔應該考LH ? LH 係唔係入私校或直資即蔡繼佑個啲

belili 發表於 19-9-27 15:20
回覆 Jkjk999 的帖子

其實想問如果想小朋友行國際路係唔係唔應該考LH ? LH 係唔係入私校或直資即蔡繼佑個 ...

https://www.learninghabitat.org/web/index.php?id=87&lang=2

學之園最新升學成績

‹ 上一主題|下一主題