用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 Invictus International school
樓主: yapiggy527
go

Invictus International school  

請問各位現在有小朋友讀緊呢間學校嘅家長,請問你哋入學後覺得學校各方面幾好嗎?另外,請問校內英語環境好嗎?

我想幫我仔仔報讀嚟緊新學年,但因為係新學校,始終有啲擔心,所以想多了解一下各位嘅意見。Thank you

Celin 發表於 20-3-4 17:47
您好,我兩個女讀五年班。本來是六年班,但是現在好像不開辦六年班了,我們沒選擇。
...

點解咁你都讀?
一心入佢中學?
[img align=left]http://i46.photobucket.com/albums/f119/virgokaren/virgokaren_02.gif[/img]

todie 發表於 20-7-2 01:24
請問各位現在有小朋友讀緊呢間學校嘅家長,請問你哋入學後覺得學校各方面幾好嗎?另外,請問校內英語環境好 ...
我暫時係好滿意, 無論老師及行政都唔錯.老師對小朋友好關愛及了解各小朋友性格(最近6月尾有家長日,見左中文及英文的老師)
我女話我知係學校裡面係講英文

回覆 siuwing6 的帖子

多謝你的回覆☺️感謝你的寶貴意見
我已遞交報名表了,現等待學校安排入學試,希望我仔仔有機會入到此校,同大家做同學仔呢

todie 發表於 20-7-4 12:57

多謝你的回覆☺️感謝你的寶貴意見
好呀!歡迎👏🏻👏🏻👏🏻😊

有冇2020-2021 year1 whatsapp group?

timzoeydon 發表於 20-7-17 23:42
有冇2020-2021 year1 whatsapp group?
我有個大group,year 1 - year 6 如有意加入請pm聯絡資訊,謝謝

Hi , i'm new as well, just PM u

我地都有ofter,而家疫情又返唔到學,又係白交學費,嚟緊有好多直資小學面試,定讀埋今年K3先再算,好難決擇?

I also got an offer and just PM you.

I have received the pm from all parents, thank you so much

I just got an offer, pm you, thanks!

已pm u想入whatsapp group, 謝謝🙏🏻
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊