用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 報LH N 班
go

報LH N 班 [複製鏈接]

請問讀Little Habs 的用家覺得入LH N班有冇優勢?
   2    0    0    0

回覆 sasa_mom 的帖子

我上little habs時,近期成日隔離班學生著lh校服上littlehabs堂

Dollys 發表於 19-8-22 14:09
回覆 sasa_mom 的帖子

我上little habs時,近期成日隔離班學生著lh校服上littlehabs堂

近水樓台先得月?

sasa_mom 發表於 19-8-22 13:47
請問讀Little Habs 的用家覺得入LH N班有冇優勢?

無。你極其量只可以話,近LH 凱帆咁解.
當然你可以講,會否熟習面試場地,但我又覺得,游走于出面public area 吾等同對幼稚園部內部環境囉⋯⋯

甘little habs 首hello song,我听聞同LH N interview 的hello song 係同一首,咁囉。

我讀左little habs 7-8個月,認同佢係一所新進得來几有heart的playgroup, 師資同設施我也頗滿意!雖然小朋友不是LH學生,但我也會推薦這所playgroup

(上述僅是個人見解、分享)

ayu026 發表於 19-8-22 15:28
無。你極其量只可以話,近LH 凱帆咁解.
當然你可以講,會否熟習面試場地,但我又覺得,游走于出面public a ...

謝謝回覆
‹ 上一主題|下一主題