用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 東華三院伍若瑜夫人紀念中學 2019/20 新生揮手區 ...
go

東華三院伍若瑜夫人紀念中學 2019/20 新生揮手區 [複製鏈接]

有冇今年入伍若瑜既同學仔呀, 一齊傾下
   0    0    0    0
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

celialing 發表於 19-7-26 12:24
有冇今年入伍若瑜既同學仔呀, 一齊傾下
請問要什麼成績才入到伍若瑜?我仔在葵青區讀小學。
仔可以自動自覺溫書就好了。

sillydad 發表於 19-7-30 01:14
請問要什麼成績才入到伍若瑜?我仔在葵青區讀小學。
現時應仍是Band 2, 不過自行的話, 大概會收BAND 1的多, 都多BAND 1的學生會選佢或作保險線
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

聽完新生家長會, 都真係幾嚴!

Pokomama 發表於 19-8-29 12:52
聽完新生家長會, 都真係幾嚴!
係呀,我都覺得, 校規個PART, 講咗成個鐘HAHA, 不過我又覺得好, 剛上中一, 太快咁自由未必好事
‹ 上一主題|下一主題