用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 賽馬會體藝中學 教科書
go

賽馬會體藝中學 教科書  

請問各位同學,去哪買 賽馬會體藝中學 教科書比較齊呀?!

回覆 angela5736 的帖子

註冊時會有書單,訂書網址。不用撲來撲去的
]My Melody[/url]

回覆 agneslai206 的帖子

今日注册,冇比網址,叫家長自己去買

係呀,今年只得書名,沒有書局或網站。我當時有問有沒有哪間書局介紹,職員說今年沒有指定,家長可自行去買。

回覆 mamacc 的帖子

係呀!間間唔齊啊!量!

你地咁快就去買喇...我諗住過2日先去, 你地去左邊間睇過?

回覆 艾莉 的帖子

今日去了商務同三聯。

angela5736 發表於 19-7-11 17:16
回覆 艾莉 的帖子

今日去了商務同三聯。
THX~

回覆樓主:

你地會唔會買中英文字典?

去學友最齊

tszwan123 發表於 19-7-11 22:04

應該唔會

醒目開學勳章 王國長老

tszwan123 發表於 19-7-11 22:04
唔需要買
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回覆 Zumger 的帖子

多謝晒,去了學友書店真是基本上齊。

回覆 艾莉 的帖子

去了學友書店,很齊。因為人多,我放低書單叫他拾,過一周後再拿。

angela5736 發表於 19-7-12 18:06
回覆 艾莉 的帖子

去了學友書店,很齊。因為人多,我放低書單叫他拾,過一周後再拿。 ...

我最後都係去左商務訂,因為係我公司樓下方便我拎。
拎外有幾本reader無得訂,想問學友書店係咪有呀?

醒目開學勳章 王國長老

艾莉 發表於 19-7-12 20:44
我最後都係去左商務訂,因為係我公司樓下方便我拎。
拎外有幾本reader無得訂,想問學友書店係咪有呀?
...
19/20 S.1 係邊兩本 reader?

過往經驗係只有商務先訂到, 其他書局都搵唔到同唔肯代訂.

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

miriam 發表於 19-7-12 22:36
19/20 S.1 係邊兩本 reader?

過往經驗係只有商務先訂到, 其他書局都搵唔到同唔肯代訂.

*Read to Achieve 1(Hong Kong) ( 2nd Ed)
*The Absolutely True Dairy of a Part-Time Indian
*Stargirl

3本,商務話無得訂

醒目開學勳章 王國長老

艾莉 發表於 19-7-12 23:44
*Read to Achieve 1(Hong Kong) ( 2nd Ed)
*The Absolutely True Dairy of a Part-Time Indian
*Stargirl
Sorry, 我記錯左, 學校舊書商係齡記唔係商務, 但有一本曾經係商務訂過

呢本之前學校開學後集體買

*Stargirl
呢兩本去齡記搵, 以前係由齡記做學校書商

我係中二生家長,有star girl
god bless you

miriam 發表於 19-7-13 01:29
Sorry, 我記錯左, 學校舊書商係齡記唔係商務, 但有一本曾經係商務訂過

*Read to Achieve 1(Hong Kong) ( 2 ...

齡記門市已結業。。。