用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 2020年4月的機票
go

2020年4月的機票 [複製鏈接]

我的Agent 昨日通知我們話CX 27/3 and 18/4的機位full, 一開始接受booking 已經無平的 M or K class,而waitlist 到而家都唔放出來,所以叫我們自已買BA,但BA 機票都很緊張,只剩1,2 個位,昨天剛剛出了BA

£914.00    但要9:00pm  出發,如果早一班機要多付£300.00,為了經濟問題,只好叫亞囡在機場等幾個鐘。

0    0    0    0

zz305 發表於 19-6-28 11:06
我的Agent 昨日通知我們話CX 27/3 and 18/4的機位full, 一開始接受booking 已經無平的 M or K class,而wait ...

M class要較準日子,一到立即訂,我係咁。

點解復活節D機位仲緊張過暑假同聖誕?甘快買唔知阿仔學校有無節目呀。

zz305 發表於 19-6-28 11:06
我的Agent 昨日通知我們話CX 27/3 and 18/4的機位full, 一開始接受booking 已經無平的 M or K class,而wait ...
我見CX 有得買下午/晚上機£10xx.LHR-HKG BA27普通飛HK$7500(HKG-LHR BA31)/$7900(BA28)
‹ 上一主題|下一主題