用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 想唔想知觀塘區聖公會梁季彜中學(band2A)入u率? ...
go

想唔想知觀塘區聖公會梁季彜中學(band2A)入u率?

回覆樓主:

點解你會有真資料?

回覆樓主:

(emoji)(emoji)‍♀️

回覆樓主:

[/smil

醒目開學勳章 王國長老

真心分享何須神神秘秘要有 10 個人留言先貼出黎呢

仲有唔好自己推文, 可視為灌水

講完

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

arthurlim1990 發表於 19-4-30 19:48
冇入u率喺網上,其實係咩料呢?網上DATA係假㗎
有十個人留言我即刻post
https://imgur.com/653JFGLhttps:// ...
應該無人當呢間嘢係B2A喎?
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

回覆樓主:

點解要10個人留言??

回覆樓主:

似係舊員工同學校發生勞資糾紛多。
http://www.facebook.com/photo.php?pid=639193&l=98614&id=569859326

醒目開學勳章 王國長老

arthurlim1990 發表於 19-5-5 19:39
回覆 miriam 的帖子

BAN咗咪開個新account囉又唔係isp email
如你所願
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

miriam 發表於 19-5-5 21:20
如你所願

其實一間係校務報告一直只講 "整體科目合格率平均達XX%" 既中學, 點會有人當佢係B2A呀?

呢個標題真係太離譜

不過呢位會員既資料引証咗, 入3大率其實唔可以衡量學校水平 (呢間學校都有幾個攞住2X分入3大讀engineering)

王家爸爸    發表於 19-6-4 19:26
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

醒目開學勳章 王國長老

hkpapa852 發表於 19-5-6 09:14
其實一間係校務報告一直只講 "整體科目合格率平均達XX%" 既中學, 點會有人當佢係B2A呀?

呢個標題真係太離 ...
開心見誠咁分享無問題, 當左 EK 係 FB 丫, 係度玩 CHATBOX, 留言就 SEND 資料畀你?

唔用咁既標題點引人入黎問呢

miriam 發表於 19-5-6 09:33

唔用咁既標題點引人入黎問呢

其實到左第七日我至第一次入黎。。。

誰人受痛苦被懸掛在木頭  至高的愛盡見於刺穿的手

奥脫福 發表於 19-5-6 10:07
你比較熟觀塘現況, 以你所知, 有冇人會當呢間係 B2A 中學呢?

醒目開學勳章 王國長老

奥脫福 發表於 19-5-6 10:07
你地點同我呢................我都想唔理囉..............