用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 有冇人收到音小call waiting
go

有冇人收到音小call waiting

大家有冇收到音小call waiting email, 之前email話如果有位4月會call waiting, 但到而家都未有,想知道有冇人收到email? thx

Kirimiu 發表於 19-4-13 15:41
大家有冇收到音小call waiting email, 之前email話如果有位4月會call waiting, 但到而家都未有,想知道有冇 ...

無。。。

如果打去問會唔會好唐突?

我都想打,但諗住過左4月收唔到先打

回覆 Kirimiu 的帖子

我今日打咗,接電話嘅話四月未開始call......

唯有繼續等,thx thx🙏🙏

回覆 Kirimiu 的帖子

我剛剛都打左電話去問,職員話佢地都未收到最新消息幾時會出,所以叫我地繼續留意e-mail!亦問多一次職員,4月係無發過e-mail的!
真係唔知要等到幾時……😪😪😪

其實我估最快都等6月1日后、先會Call啦

Happysimplelife 發表於 19-4-30 13:27
其實我估最快都等6月1日后、先會Call啦

但佢十月send過email話四月會call, 唔知點解又無,可能因為十二月call過一次?

回覆 happyforever201 的帖子

我淨係知佢4月頭call左插班嗰d, 因我朋友想插小二,但收到e-mail話冇位!係啦,明明話4月會call, 點知緊張左成個月都冇call到