用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 協康會大窩口中心 S位
go

[學校] 協康會大窩口中心 S位 [複製鏈接]

有無人2019年派去大窩口協康會讀S位呀? 大家可以交流一下嗎? ^;^

讀緊都可以過來傾下計架!^^
   1    0    0    0

回覆樓主:

葵芳那家是普通主流幼稚園。

您好(emoji)我兒子現在兩歲三個月!剛收到通知今年入讀協康會大窩口中心的S位!

hellokitty_poki 發表於 19-4-24 00:54
您好(emoji)我兒子現在兩歲三個月!剛收到通知今年入讀協康會大窩口中心的S位!
...

Hi, 你好呀~ 兩歲咁早可以派到位,好好呀!請問你兒子屬那類型呀?

您好☺️

因我兒子是在2017年1月(23週5天)極早產出生!所以在2017年5月(還未到預產期)留院治療期間,醫生已寫轉介信給醫務社工排兼讀性E位加S位,排了一年十一個月才派到S位!

我兒子曾經歷過因嚴重腦出血導致腦癱,影響手腳的活動能力;早產嬰兒視網膜病變;心導管閉合問題;早產肺支氣管發育不良;腹股溝疝(小腸氣);聽力問題;吞嚥困難而需要做胃造口手術和癲癇等等......

而協康會大窩口中心約了今星期五下午會見我兒子!

請問您小朋友現在多大?屬哪類型?

我們可以多些溝通,互相認識一下(emoji)

hellokitty_poki 發表於 19-5-7 18:33
您好☺️

因我兒子是在2017年1月(23週5天)極早產出生!所以在2017年5月(還未到預產期)留院治療期間,醫生已 ...

唔好意思呀!个電話無提示我入來check新訊息,所以咁遲先發現,宜家先覆你。
你个B真系早好咗多出世哦~担心死呀!真系辛苦你了。  我都系早產33W, 系ASD+遲緩。我上星期先收到電話約喺6月頭見面咋!
‹ 上一主題|下一主題