用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 如媽媽大肚,同bb 去in n 班,老師會否覺得爸爸點解唔入 ...
go

如媽媽大肚,同bb 去in n 班,老師會否覺得爸爸點解唔入去呢

會否影響印象?

potato38 發表於 19-4-4 23:44
會否影響印象?

我8個月肚同大仔去in維記,仲有offer。

唔覺得有關係

potato38 發表於 19-4-4 23:44
會否影響印象?

Delete

eyyc 發表於 19-4-6 15:06
我個肚8/9個月都有去SC, Vic etc. interview.

因為要坐好矮的椅,有時要坐bb 後面,bb 坐唔停走嚟走去,亦要捉番佢埋位,唔知老師會否覺得媽媽大肚咁辛苦,都仲係媽媽入去,爸爸點解唔入去。
我老公好廢,唔湊仔,bb 唔跟佢,叫佢帶bb 入去in 一定衰硬,我怕我35 36w 仲去interview, 老師印象唔好。。。。

potato38 發表於 19-4-6 21:34
因為要坐好矮的椅,有時要坐bb 後面,bb 坐唔停走嚟走去,亦要捉番佢埋位,唔知老師會否覺得媽媽大肚咁辛 ...

One parent only for interview?

noviasobb 發表於 19-4-6 21:39
One parent only for interview?

1st 一定只得一個大人可入,除非2nd in 先可以校長見父母兩個一齊入

potato38 發表於 19-4-6 21:47
1st 一定只得一個大人可入,除非2nd in 先可以校長見父母兩個一齊入

不要想得太多

potato38 發表於 19-4-6 21:34
因為要坐好矮的椅,有時要坐bb 後面,bb 坐唔停走嚟走去,亦要捉番佢埋位,唔知老師會否覺得媽媽大肚咁辛 ...

我之前都係咁去PN Interview, 老師仲見到我個肚問我要唔要張大櫈. 有SC offer. Maybe 有同睛分你唔洗太擔心吧