用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 2019 英國9月開學機票
go

2019 英國9月開學機票 [複製鏈接]

大家可唔可以分享下已經買左9月開學機票未?如果學生機票去倫敦,維珍1萬貴唔貴?

問左阿聯酋話未出,其實阿聯酋是否也要八千?

國泰/英航超過一萬好貴。

1    0    0    0

回覆樓主

我買剛買了轉機。9月去12 月返,qatar airways, 差不多七千。

yuyueng 發表於 19-2-12 11:09
大家可唔可以分享下已經買左9月開學機票未?如果學生機票去倫敦,維珍1萬貴唔貴?問左阿聯酋話未出,其實阿 ...
我1月買漢莎倒頭票,德國轉機 $4999

basbyy 發表於 19-2-12 12:46
我1月買漢莎倒頭票,德國轉機 $4999

我見大部份人都系買一張學生機票9月去明年7月返,中間termbreak買倒頭票,短程倒頭唔貴,但8月尾9月頭開學,大家都買左機票未?

回覆樓主

我無相熟agent, 2020 七月機票airline 都未出。我就會買三套 term break 機票。half term 睇到時佢返唔返。返就買倒頭。

SIYip 發表於 19-2-12 13:19
我無相熟agent, 2020 七月機票airline 都未出。我就會買三套 term break 機票。half term 睇到時佢返唔返。 ...

2019年開學呢?因為仲有半年就系,系咪應該要買啦?

yuyueng 發表於 19-2-12 13:28
甘2019年開學呢?因為仲有半年就系,系咪應該要買啦?

所以我買咗9 月去,12 月返hk.
‹ 上一主題|下一主題