用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請問46網邊d係二線頭
go

請問46網邊d係二線頭

如題

回覆樓主

真係好難㨂(emoji)(emoji)

根本唔中乙一都預左叩門.......
乙二只可以三揀一~  基樂 / 慈敬 / 坪天
唔中就真係仆到直! 叩爛門都似~

佐聖/九聖天/呂明才/柏德.....
只可以揀一個放乙一, 其餘放乙二都冇用~

48借位果9間...得果幾個位, 點放都冇咩大分別~
叫做好少少既應該係聖公會基顯/樂天/聖基樂~

大寶....梁省德....唔墳都會入....

17間~我睇完就係咁結論.....
真係all in乙一.....一個number定生死~

回覆樓主

完全同意.......九聖天、柏德、聖若瑟同呂明才填咗第二至第四志願同自殺式填無分別

佐聖/九聖天/呂明才/柏德.....只可放乙一, 其餘放乙二都冇用
乙二可以放九基樂

回覆樓主

咁大家對48網借位嘅基顯同樂天有咩comment?

twinscarbabies 發表於 19-1-23 16:53
完全同意.......九聖天、柏德、聖若瑟同呂明才填咗第二至第四志願同自殺式填無分別
...

咁係唔係依4間填左一間為乙1, 其他3間就要填到最尾?

RHb 發表於 19-1-24 21:24
咁係唔係依4間填左一間為乙1, 其他3間就要填到最尾?

我都好想問,咁如果㨂咗柏德,其他嗰三間就一定唔駛㨂,即係排佢哋最後?

上年九佐柏呂乙一都要抽, 如果今年都係咁, 揀其中一間乙一, 其他三間揀乙二等於唔使抽乙二等抽乙三, 等於浪費左乙二