用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣迦南(am)或是又一村學校(pm)?
go

荃灣迦南(am)或是又一村學校(pm)? [複製鏈接]

今日剛收到荃灣迦南上午call waiting offer, 本身於又一村註冊了,不過是下午班,想問下一些用家,那一間好些?補充,小女可以跟家姐上小學,所以將來升小時起碼有備。想問下您們會怎樣選擇?
   0    0    0    0

kittyjelly 發表於 19-1-22 18:31
今日剛收到荃灣迦南上午call waiting offer, 本身於又一村註冊了,不過是下午班,想問下一些用家,那一間好 ...

如跟家姐上小學就揀一間近屋企的

回覆樓主

迦南學術好過又一邨

vote Cannan, 因為學術好同AM, 申利Cannan用家..

我唔知荃灣迦南ok or not,因有些人話荃灣個間一般

回覆樓主:

迦南課程深過又一村, 為小一打底會較好,而且又AM, 但k3係pm

kittyjelly 發表於 19-1-22 18:31
今日剛收到荃灣迦南上午call waiting offer, 本身於又一村註冊了,不過是下午班,想問下一些用家,那一間好 ...

小朋友讀緊又一村K1,非常滿意,小朋友呢幾個月比N班學識好多野,唔單止學術,日常生活等自理能力,而最最最重要的,和我當初理念一致,一定要選有户外區的,唔想小朋友困在冷氣房,小朋友健康成長我放第一位
‹ 上一主題|下一主題