用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 請問美孚York係咪暫時無多元智能班?
go

請問美孚York係咪暫時無多元智能班? [複製鏈接]

嚟係仔仔19年8月會返美孚分校pn class
其實有點擔心,因為始終新校,唔知會教成點
不過因為近屋企,所以揀了美孚
有無美孚分校家長可以分享下小朋友讀書情況嗎?
Thank you(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)‍♀️
   1    0    0    0

cecibb726 發表於 19-1-9 15:10
不過因為近屋企,所以揀 ...

我小朋友而家係美孚pn, 無同其他分校比較過,但小朋友讀得開心,佢好鍾意老師,識睇a-z, 1-10,紅橙黃綠藍紫灰黑粉,英文應該唔駛擔心,中文就暫時唔知。開頭我都擔心係新校,但諗下,佢做生意,點都唔會做衰自己個名嘅 :)
唯一concern都係$。。。

gpbk 發表於 19-4-3 11:49
我小朋友而家係美孚pn, 無同其他分校比較過,但小朋友讀得開心,佢好鍾意老師,識睇a-z, 1-10,紅橙黃綠藍 ...

咁請問pn班多唔多其他收費?興趣班之類的
唔該哂

cecibb726 發表於 19-4-4 09:44
咁請問pn班多唔多其他收費?興趣班之類的
唔該哂

開學時會俾左一堆文具+生日會+節日慶祝嘅雜費2千幾,茶點2千幾,書簿3千。
然後下學期會再有茶點2千幾。
pn暫時只有一次興趣班(星期六上),忘記幾$;有一次親子同樂日,每人300,家長學生同價。
以上全部optional.

gpbk 發表於 19-4-4 21:36
開學時會俾左一堆文具+生日會+節日慶祝嘅雜費2千幾,茶點2千幾,書簿3千。
然後下學期會再有茶點2千幾。
p ...

明白!謝謝你的回覆

請問老師有愛心嗎?一班實際有幾多小朋友幾多個老師呀?我擔心小朋友得2歲,仍然需要老師照顧

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

cecibb726 發表於 19-1-9 15:10
不過因為近屋企,所以揀 ...

york美孚用家 可否分享下讀後感?
‹ 上一主題|下一主題