用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 秀德靈糧堂vs仁愛堂龐盧淑幼稚園vs崇真vs又一村 ...
go

秀德靈糧堂vs仁愛堂龐盧淑幼稚園vs崇真vs又一村 [複製鏈接]

除了仁愛堂am,其它全部pm,大家會點選取,我B大B,但有哮喘,我很多擔心,崇真同又一村要搭校巴,其它二間10分鐘也行到,不用坐校巴但沒有掉操場,這個是我擔心焗埋會更易病,大家可以比d意見我?
   0    0    0    0

回覆樓主:

We have similar offer! I have picked yau yat cheun PM offer. To be honest, if your little one have asthma, it's better to go to school that is more spacious so it has more ventilation.

選擇一間較乾淨的吧

sarahhui8583 發表於 18-12-20 11:51
選擇一間較乾淨的吧

個個話靈糧堂好,但又怕happy school,小一先辛苦,我二女讀過仁愛堂,中過豬流感,所以先擔心,又一村又怕來回車程辛苦,真系人都癲

wubobo28 發表於 18-12-21 00:51
個個話靈糧堂好,但又怕happy school,小一先辛苦,我二女讀過仁愛堂,中過豬流感,所以先擔心,又一村又 ...

就註冊了

wubobo28 發表於 18-12-21 00:51
個個話靈糧堂好,但又怕happy school,小一先辛苦,我二女讀過仁愛堂,中過豬流感,所以先擔心,又一村又 ...

如果靈糧同又一村
我會㨂靈糧
一樣係happy school
所知靈糧嘅活動會多啲
小朋友又讀得開心

nixphoenix 發表於 19-1-1 23:49
如果靈糧同又一村
我會㨂靈糧
一樣係happy school

秀德靈糧堂,又一村老公怕坐校車,仁愛堂他又中意,只怕是自己揀錯

回覆 wubobo28 的帖子

最後揀左咩呀?
‹ 上一主題|下一主題