用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 東區band 1b 女
樓主: hcching
go

東區band 1b 女 [複製鏈接]

hkpapa852 發表於 18-12-9 13:18
除南區呂明才,港島區其餘有B2A水平又收女生既中學係晒東區

我去東區都好方便,所以唔介意去東區讀

melodylee113 發表於 18-12-9 13:27
我去東區都好方便,所以唔介意去東區讀
咁諗吓衞理,顯理,劉永生,金文泰
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

回覆 YnnMa 的帖子

如果band 1a揀自行坑真,入的機會好大,但如果講到成績迫近英華又沒可能。英華的級數高好多

回覆 hkpapa852 的帖子

可以試下筲官,中基

LittlePigmom 發表於 18-12-9 15:35
回覆 YnnMa 的帖子

如果band 1a揀自行坑真,入的機會好大,但如果講到成績迫近英華又沒可能。英華的級數高 ...

我女只有中西區band2A既成績,聽講轉去灣仔區會降grade,甘唔會有機會入坑真

回覆 melodylee113 的帖子

難講,有d會搏一搏,自行2揀間穩陣少少

醒目開學勳章

melodylee113 發表於 18-12-9 16:34
我女只有中西區band2A既成績,聽講轉去灣仔區會降grade,甘唔會有機會入坑真
...
band 2a自行邊間band 1校都無乜可能,我意見係大抽獎抽嗰4個位機會大啲
‹ 上一主題|下一主題