用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 佛教金麗幼稚園 金麗就放榜
樓主: funfunyy
go

金麗就放榜 [複製鏈接]

dml1508 發表於 19-1-6 19:03
回覆 wtap 的帖子

應該選金麗,迦南要人等5月先,本身係諗搵學術性學校,咁金麗其實都係首選 ...

和我想法一樣,我都係想揾學術性學校,迦南只得waiting,都唔會等到5月lu, 所以最後選擇係金麗

回覆樓主

已經call waiting la

dml1508 發表於 19-1-6 19:03
回覆 wtap 的帖子

應該選金麗,迦南要人等5月先,本身係諗搵學術性學校,咁金麗其實都係首選 ...

我覺得迦南學術唔會差過金麗,我上年都係迦南pn,今年返左半個學期金麗,而家學緊既上年pn學過哂,仲要個時迦南日日有英文堂,而家一星期先兩堂

wtap 發表於 18-11-28 23:35
未必㗎!聽聞上兩年好多後補都收返晒

後補收左下午

回覆樓主

我已註冊左am la(emoji)

回覆 uniquekuen 的帖子

IC, 迦南學術方面係唔錯,聽聞英文教學係自己學校開發出黎的,但我唔鐘意佢地行政方面,要小朋友5月才知收唔收,另外,金麗學術方面我覺得比較均勻,中文和數學都著重和好似有好多課外活動可以報(好似),英文我認同2堂就好似少左d, 唯有父母睇有無需要外補幫助下。

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

醒目開學勳章 王國長老

版主通知

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。

再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝!
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

已註冊金麗K1, 希望大家小朋友學習愉快

回覆樓主:

請問有ws群組嗎?(2019-2020-k1)
可以pm我嗎?我細女黎緊讀am (emoji)
‹ 上一主題|下一主題