用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 出哂offer了???
go

出哂offer了???

2019-2020嘅P1 offer係咪已經出哂㗎啦???
咩都收唔到哦。。。    

OK@aandj 發表於 18-10-30 10:27
2019-2020嘅P1 offer係咪已經出哂㗎啦???
咩都收唔到哦。。。   
...

無收過!你上網上睇下

回覆樓主:

請問網上點樣check?? 學校個網搵唔到邊個位。

ffyy 發表於 18-10-31 07:51
請問網上點樣check?? 學校個網搵唔到邊個位。

http://admission.evangel.edu.hk/myProfilePlus_v3/m_admission/register.php?ecp&lang=zh&afid=29

回覆樓主:

如果未收到 offer, 又未收到 rejected, 係咪即係仲有機會?

ffyy 發表於 18-11-2 16:28
如果未收到 offer, 又未收到 rejected, 係咪即係仲有機會?

我都想知。。。
家下咩都收唔到。。。
完全唔知應該理解係咩狀況呢。。。

OK@aandj 發表於 18-11-2 17:52
我都想知。。。
家下咩都收唔到。。。
完全唔知應該理解係咩狀況呢。。。

Deleted

還沒有通知噢,已經成個月啦

我叫連大丹 發表於 18-11-5 18:16
還沒有通知噢,已經成個月啦

係囉。。。
真係好難受。。。(emoji)(emoji)(emoji)

係啦. .我都係咩都收唔到.. 有無人知.... 係點架?...原來好多人都未收到OFFER...

我係22號面試既.. 你地呢?.. 我朋友係早過我日子面試.. 佢就出左結果..

Happydayfamily 發表於 18-11-6 09:59
係啦. .我都係咩都收唔到.. 有無人知.... 係點架?...原來好多人都未收到OFFER...  ...

或者咁講啦
咩都未收到
咪即係仲有希望囉。。。     

Happydayfamily 發表於 18-11-6 10:02
我係22號面試既.. 你地呢?.. 我朋友係早過我日子面試.. 佢就出左結果..

我都係22號
已有order嗰啲應該一早已經出曬㗎啦
有啲媽咪就話嗰個係第一批嘅offer
可能之後等直資同埋自行 有結果之後陸續就會有人放位
到時先再慢慢call waiting掛。。。

之前學校話11月尾才出offer wor~而且第一天interview就是狂22/9,有人早過22/9 interview?
真係已經有人有offer?唔係好見到有人講wor~

Coo1y 發表於 18-11-8 11:37
之前學校話11月尾才出offer wor~而且第一天interview就是狂22/9,有人早過22/9 interview?
真係已經有人有o ...

但有一批小朋友已經收到e mail同電話確實get offer啦喎。。。

回覆樓主

Yes 其實十月已經出咗批 offer, 我仔班有2個同學仔有,2個都有去註冊,而早二日又 call 咗d返去 second in, 應該係call 有sibling 在讀同爭少少就達標嗰d,相信in 埋 2nd in 呢批11 月尾就會有 final result.

TJBB2012 發表於 18-11-9 22:31
Yes 其實十月已經出咗批 offer, 我仔班有2個同學仔有,2個都有去註冊,而早二日又 call 咗d返去 second in, ...

2nd in都call咗啦???
咁咩都收唔到嘅即係收得皮了。。       

有無人重係未收到播道既結果架?我今日還未收到... 之前話兩個月內... 到22號就兩個月了... 有無媽咪知道... 其實播道家下玩緊咩?... 係咪無機會架啦?
謝謝大家!..

Happydayfamily 發表於 18-11-21 01:49
有無人重係未收到播道既結果架?我今日還未收到... 之前話兩個月內... 到22號就兩個月了... 有無媽咪知道.. ...

已經正式出咗mail通知了。。。