用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有無人用教育出版社課本及其Super iPen點讀筆? ...
go

有無人用教育出版社課本及其Super iPen點讀筆? [複製鏈接]

請問有無小朋友用"教育出版社"課本及其"Super iPen超級點讀筆"? 不是I-PEN. 我估糸新版既原因, 由原本用i pen 變成用"super i-pen". 因為點讀圖案不同了.但是市面上又無SUPER I PEN. 軟件下戴也未配合UPGRAGESUPER I-PEN. 糸咪咁呢? 有無人用到? 或有咩解決方法?

因為我買了I PEN 3.0, 發現原來用唔到. 但其OFFICIAL WEBPAGE就只UPLOAD了課本的I-PEN版本. 所以現在點讀筆買了,但又用唔到. 睇吓有無人都糸咁既情況同有無方法解決. 謝謝

0    0    0    0

WINNIETHEMEOW 發表於 18-10-1 12:18
請問有無小朋友用"教育出版社"課本及其"Super iPen超級點讀筆"? 不是I-PEN喎. 我估糸新版既原因, 由原本用i ...

請問係咪幼稚園果支?

回覆 一一媽咪 的帖子

yes ar.

回覆樓主:

係米呢支,打去出版社問下,如經學校買,問返學校了

回覆樓主:

我都買左 super ipen
買data cd要4百幾蚊。

WINNIETHEMEOW 發表於 18-10-1 12:18
請問有無小朋友用"教育出版社"課本及其"Super iPen超級點讀筆"? 不是I-PEN喎. 我估糸新版既原因, 由原本用i ...

I-pen 3.0 應該要配舊版書

回覆 sweetbearbear 的帖子

請問你是經自己學校買的? 街無得買?
‹ 上一主題|下一主題