用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 升學agent
go

升學agent [複製鏈接]

各位好!想安排孩子去外國升學,請問有咩 agent 幫手?謝謝(emoji)
   0    0    0    0

我都係, 有朋友推薦IDP, 想找時間踩上去問下先.

yamsui 發表於 18-9-3 16:23
我都係, 有朋友推薦IDP, 想找時間踩上去問下先.

建議你先打電話約!我都係朋友介紹,上個月直踩上去,搵個乜都唔清楚嘅人傾左十幾分鐘,之後俾本小冊子我,叫我留電話,原來負責澳洲升學個同事唔係度,最後無回音

Tiffany1234 發表於 18-9-3 00:59
各位好!想安排孩子去外國升學,請問有咩 agent 幫手?謝謝(emoji)

今年Education & Learning Services 為亞仔搵咗好UK boarding school, 雖然細間,但服務好好,跟得好貼

yhma 發表於 18-9-5 02:01
今年Education & Learning Services 為亞仔搵咗好UK boarding school, 雖然細間,但服務好好,跟得好貼
...
聽 EK 網友講, 大 agent 唔憂無生意, 細 agent 才跟得好靠口碑才可以繼續生存嘛

回覆 chungsfamily 的帖子

好的, 唔該你呀!

回覆 chungsfamily 的帖子

去左幾間大agent, 其中IDP都幾吾pro下, 佢地真吾憂生意做咁, 接見我地個D都吾知乜人, 好後生, 我覺得好無經驗, 但語氣都幾寸, 佢或者覺得我吾係報名, 但感覺佢地真係當小朋友讀書只係一盤生意咁做. 我明白呢個好正常, 但俾人感覺好吾舒服.

升學的AGENT 以英澳為主,請問有無AGENT以加拿大為主呢?

chun媽 發表於 18-9-7 15:05
升學的AGENT 以英澳為主,請問有無AGENT以加拿大為主呢?
加拿大留學中心(FSSHK)      https://www.fsshongkong.com

大細agent都好,最緊要睇下邊個職員跟。

IDP 服務差,consultant 唔pro, 週未剛去完佢嘅諮詢日,個位Dione 黑臉又吋,答唔到你嘅問題,叫你自己揾資料,去佢嘅諮詢日簡直浪費時間
‹ 上一主題|下一主題