用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 屯門區 2019-2020 N班 交流區
go

屯門區 2019-2020 N班 交流區 [複製鏈接]

hi,  有無屯門區,小朋友出年讀n班嘅家長呀?交流下吖
   1    0    0    0

回覆 love0823chi 的帖子

我都係今年報N,下年讀的,小朋友 17年 2 月出世的

happyapril 發表於 18-8-16 15:36

我都係今年報N,下年讀的,小朋友 17年 2 月出世的

hello, 我仔仔16年11月出世,諗住俾佢做大仔

你開始報名未呀? 會報邊間吖?

我仔仔4月~ 你地報左未呀,

啟思及部分全日班的幼兒園有得報了,其他多數九月開始

我奶奶住碼頭附近,所以會選近D,或有輕鐵去到的,方便工人帶他返學,而且只報半日的,家人不想咁細返全日,不過我覺得返全日仲好,多D活動,在家只對住長輩及工人會悶

happyapril 發表於 18-8-25 11:49

我奶奶住碼頭附近,所以會選近D,或有輕鐵去到的,方便工人帶他返學,而且只報半 ...

我都報咗幾間喇,主要報全日制,日頭屋企人湊,可以無咁辛苦

快九月了,好多都正式報名,各位要注意每間的報名日期

Hi~我仔仔17年5月準備下年n班,報左4間

我都係17年2月,大家屯門N班有洋好介紹?🙏

半日屯門N , 有好介紹嗎?

回覆樓主:

我主要都係揀屋企附近咋,始終小朋友仲細,頻頻撲撲大家都辛苦

請問有無家長有下下載新一代報名表呀?可分享嗎?

大家好﹗有無好的playgroup介紹?

回覆 bbpig2017 的帖子

之前返hands up education center,覺得OK,其他媽媽都話,較似幼稚園咁,因為多數坐CHAIR上堂,反而轉心D。不過我想改平日早上上堂,時間不合,所以轉了其他。現在上緊cpda,早起有二人同行優惠,所以報了十堂試下。

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

醒目開學勳章 王國長老

版主通知

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組.

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。
再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題