用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Joyful 心怡天地(火炭)
go

Joyful 心怡天地(火炭) [複製鏈接]

真係好嬲!呢間幼稚園好無良心
呢個暑假幫個女在joyful報左個暑期班
佢地竟然一邊上堂一邊裝修
一開門成陣裝修味湧出黎
職員話如果我擔心就幫小朋友帶口罩
但每日放學就唔見左個口罩
   0    0    0    0

回覆樓主

我黎緊pn已經交左三千幾蚊留位費同書簿費, 仲讀唔讀好?
相信到時裝修味已散,但覺得呢間野好無良心又好無愛心,唔理小朋友健康,明知裝修仲一要開暑期班來賺錢
隔離樂基都等暑期班完晒剩返個幾月出黎裝修,點解joyful要賺到盡

回覆樓主

仲以為口碑幾好添

學校真的這樣安排?存放裝修用的油漆等用品是易燃液體,toxic, corrosive, 同時揮發出刺鼻氣味,真的對小孩子帶來很大的風險~

回覆樓主:

真的很過份!我話要退錢,佢竟然話全部家長都覺得無問題得我一個覺得有問題
我話你裝修跟本唔應該攪summer course, 佢話無影響,小朋友是在課室內上課,工人在外面油油,但我肯定課室內外都有裝修,我睇住工人搬堆柜入學校寫住room 5 (暑期班有一班在room5)
跟住佢話佢d職員聞唔到味,我話我同細仔上playgroup在課室都聞到,個playgroup導師自己都講聞到
我話佢犯左商品說明條例會投訴海關同教育署,佢無驚過,話呢個係我自由
佢跟住仲話 I don’t know what u are yelling for
我真係嬲到震

回覆樓主

嘩!乜咁衰(emoji),我仲諗住報pn,咁留返d錢讀k好過
‹ 上一主題|下一主題