用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 選科選校 阿仔城大材料工程有offer ,有冇jm比吓意見? ...
樓主: tszyan1001
go

阿仔城大材料工程有offer ,有冇jm比吓意見? [複製鏈接]

betty_18 發表於 18-8-13 12:13
佢完全無興趣讀呢科  知自己對電腦完全唔定
唔好意思! 想問佢冇興趣, 點解當初會擺A3既?

chocolatebean 發表於 18-8-22 22:13
唔好意思! 想問佢冇興趣, 點解當初會擺A3既?
網友前面有提擺b2,不是A3

ANChan59 發表於 18-8-22 20:53
Agree.

下,個網假ga?

杰杰媽媽 發表於 18-8-22 23:43
下,個網假ga?

I referred to the web pal’s comment.

BTW, Which website you referred to?
God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

99908112 發表於 18-8-22 03:04
城大工程科基本考不到牌,讀完=乞食,咁想教書可以去小學做TA,等校長比你考教師牌!咁嘅成績教書只會誤人子弟 ...

照你咁講全港所有大學讀工程都係乞食?你又知唯獨城大讀完工程拎唔到牌? 據我所知 ,所有大學都要畢業之後累積4-5年工作經驗先有資格考工程師牌囉,你可以查清楚再評論嘅……

99908112 發表於 18-8-22 03:04
城大工程科基本考不到牌,讀完=乞食,咁想教書可以去小學做TA,等校長比你考教師牌!咁嘅成績教書只會誤人子弟 ...

係喎,你話去小學教書,咁嘅成績只會誤人子弟?  教大收生分數也不過20分 你是針對緊20分入教大讀書出來做老師個群人嗎?定諷刺教大係廢校?  定你自己羡慕妒忌恨走來呢到發洩?20點?  你去考個20分返嚟比我哋睇?  唔識得尊重他人,我覺得你當務之急先學識點樣尊重人好d.

betty_18 發表於 18-8-27 11:59
照你咁講全港所有大學讀工程都係乞食?你又知唯獨城大讀完工程拎唔到牌? 據我所知 ,所有大學都要畢業之 ...

係,個牌要再考既,唔係一讀完就有

‹ 上一主題|下一主題